duminică, 6 noiembrie 2011

Metaforic vorbind...

Tara asta e o masina performanta care duce de colo-colo gramezi de pasageri cu ochelari de cal care vad doar drumul care serpuieste printr-o zona pustie. Principalii vinovati? Pasagerii, pentru ca refuza sa deschida ochii si se complac in rolul de robi... si nu ai lui Dumnezeu.

Prefera sa taca si sa-si vada de punga de seminte si bolul in care zboara cojile negre ca zilele noastre, in timpul meciurilor sau in noptile albe ce le succed.

Prefera sa-si vada de cutia de bere cumparata parca deja rasuflata pe destui bani de la  chioscul de colt de bloc la care vinde cineva care-si blestema zilele ca n-a invatat mai mult in liceu sa ajunga student, ca poate n-ar fi ajuns sa fie batut de golanii care au incercat sa sparga, cu el de fata, magazinul cu 2 zile inainte de Craciun.

Cel mai grav este ca prefera sa le permita soferilor sa-i duca cu presul zburator (a se citi masina). Soferii, ca tot am zis de ei, parca sunt chiori si dau prin cele mai mari gropi doar asa ca nu le pasa de pasagerii care platesc, si mai ales nu le pasa de sanatatea lor, iar educatia nu reprezinta mare lucru in fata celor care niciodata nu privesc oglinda... retrovizoare bineinteles.

Va urma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu